Showbiz

Σε πρόγραμμα απεξάρτησης ο Ερρίκος Πετιλόν! Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη νέα αρχή και η αλλαγή

Gossip-tv Team

Ο Ερρίκος Πετιλόν δίνει έναν τιτάνιο αγώνα για να περάσει από το σκοτάδι στο φως!

Το τελευταίο εξάμηνο ήταν δύσκολο για τον Ερρίκο, ο οποίος βρίσκεται στην Αρωγή στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαι καλά. Είμαι στην Αρωγή. Τελειώνω μία διαδικασία θεραπευτική όσον αφορά το πρόβλημα το διπολικό αλλά και της εξάρτησής μου γιατί είχα υποτροπιάσει, οπότε έπρεπε να κάνω κάτι, να δεσμευτώ και να μπω σε ένα περιβάλλον να ησυχάσω. Δόξα τον Θεό ολοκληρώνω σύντομα το πρόγραμμα και είμαι περήφανος. Λέω «Μπράβο αγόρι μου αφού το σήκωσες και στα 50 plus» τόνισε στην εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα!

Δείτε παρακάτω πώς είναι σήμερα:

Και υπογράμμισε ο πρώην παρουσιαστής και μοντέλο: «Τόσα χρόνια ζούσα στο παρελθόν, δηλαδή πόσα είχα και τι είχα και αυτό με κρατούσε πίσω... Είχα διπολισμό και εθισμό σε εξαρτήσεις… Είχα μανιοκατάθλιψη. Έβγαινα και χαμογελούσα μηχανικά. Ένιωσα μοναξιά παρόλο που είχα φίλους. Ένιωθα ότι η ζωή δεν έχει νόημα, ότι τα έζησα όλα και τώρα δεν έχω την άνεση όπως θα ήθελα να έχω…».

Και συμπλήρωσε ο Ερρίκος Πετιλόν: «Αν καθυστερούσα ένα μήνα παραπάνω να ξεκινήσω τη θεραπεία, θα μιλούσατε τώρα για την κηδεία μου… Υπήρχε αυτός ο κίνδυνος. Εγώ το ένιωθα… Έχω πάει σε 17 κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να λέω «Ερρίκο Μπράβο»».

«Η τηλεόραση μού λείπει. Θα ήθελα να συμμετέχω σε μία εκπομπή μόδας. Νομίζω ότι μπορώ λόγω της εμπειρίας μου, ήμουν παρουσιαστής, συμπαρουσιαστής και μοντέλο» πρόσθεσε!

Όσο για τη συντροφικότητα δήλωσε: «Τις δίμετρες καλλονές τις φοβάμαι γιατί ζητάνε παραπάνω πράγματα που εγώ δεν μπορώ να προσφέρω. Θέλω έναν άνθρωπο που να είναι δίπλα μου… Η Αρωγή μου έδωσε τη ζωή μου πίσω…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τη συγκλονιστική εξομολόγησή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved