Showbiz

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Ξεσπά ο πρώην Survivor με οργισμένο μήνυμα στα social media! Τι συνέβη;

Gossip-tv Team

Ξέσπασε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, από τη θέση του επιχειρηματία αυτή τη φορά καθώς είναι συνιδιοκτήτης ενός μαγαζιού εστίασης δίπλα στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, πήρε θέση σε όλα όσα ακούστηκαν για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν προ ημερών στην πλατεία, οπού ο ίδιος έζησε τα παιδικά του χρόνια.

«Δυστυχώς στις μέρες μας είναι σύνηθες άνθρωποι που γίνονται γνωστοί μέσα απ’ την τηλεόραση να έχουν άποψη για τα πάντα, ακόμα και γι’ αυτά που δεν έχουν πραγματικά ιδέα, την οποία άποψη εκφράζουν με κάθε ευκαιρία.

Επειδή όμως οι δύσκολοι καιροί που ζούμε έφεραν στο επίκεντρο της δημοσιότητας την πλατεία της Αγίας Παρασκευής, για τελείως λάθος λόγους απ’ ό,τι της αξίζει, και επειδή στην πλατεία αυτή μεγάλωσα και πέρασα τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου, αλλά και για ένα ακόμη λόγο που θα αναφέρω παρακάτω, νιώθω χρέος μου να εκφράσω την άποψή μου και να ξεκαθαρίσω τη θέση μου.

Ως συνιδιοκτήτης εδώ και χρόνια ενός (παλαιότερα δύο) μαγαζιών εστίασης ακριβώς δίπλα στην πλατεία, είμαι ένας άνθρωπος που θα είχε άμεσο συμφέρον και κέρδος από μια ενδεχόμενη τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων επί της πλατείας.

Κάτι τέτοιο όμως όχι μόνο θα ήταν αντίθετο στις ηθικές μου αρχές, αλλά θα ήταν προδοσία στους φίλους που μοιραστήκαμε τα εφηβικά μας χρόνια ελεύθεροι σε αυτή την πλατεία, ακόμα και στους συμπολίτες μου κάθε ηλικίας, οι οποίοι συνεχίζουν καθημερινά να χαίρονται αυτό τον δημόσιο χώρο.

Γι΄αυτό θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως ήμουν, είμαι και θα είμαι αντίθετος σε οποιαδήποτε προσπάθεια ιδιωτικής εκμετάλλευσης της πλατείας, είτε με τοποθέτηση καθισμάτων, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο θα στερούσε απ’ τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής και όχι μόνο, αυτόν τον χώρο ελεύθερης συναναστροφής και κοινωνικοποίησης.

Η Πλατεία Άη Γιάννη ήταν πάντα ένα ασφαλές μέρος, και ποτέ δεν υπήρξε το στέκι ναρκωτικών που θέλουν κάποιοι να παρουσιάσουν. Φυσικά και καταδικάζω πρώτος απ’ όλους τη χρήση ναρκωτικών, αλλά γνωρίζω πως ακόμα και μεμονωμένα περιστατικά να υπήρξαν, ο κόσμος της πλατείας είχε πάντα τον τρόπο του να τα αντιμετωπίζει και να κρατά το μέρος καθαρό και ασφαλές για όλες της ηλικίες, χωρίς να χρειαστεί κανενός είδους καταστολής, ειδικά αυτό που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες.
Η πλατεία ανήκει σε όλους, και δε θα γίνει το τσιφλίκι κανενός δημάρχου. Όσο κι αν το ονειρεύεται», έγραψε.

O ίδιος, με χιουμοριστική διάθεση θέλησε να διακωμωδήσει τις δύσκολες μέρες -σε οικονομικό επίπεδο- που περνά και ανέβασε ένα πολύ αστείο βίντεο. Δείτε το...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved