Showbiz

Δεν φαντάζεστε ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης Πετρούνια-Μιλλούση! (vid)

Gossip-tv Team

Αυτή την ιδιαίτερη και πολύ καλή σχέση που διατηρεί πασίγνωστος τραγουδιστής με τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση η οποία μάλιστα πρόκειται να καταλήξει και σε κουμπαριά, δεν τη γνωρίζαμε!

Η είδηση έγινε γνωστή χθες το βράδυ και μας εξέπληξε ευχάριστα. Όχι μόνο γιατί μία δυνατή φιλία πρόκειται να επισφραγιστεί με κουμπαριά αλλά και επειδή σ' αυτή εμπλέκονται τρία πολύ αγαπητά πρόσωπα.

Γιατί ο άρχοντας των κρίκων όπως συνηθίζουμε να αποκαλούμε τον κορυφαίο αθλητή και η σύζυγός του, η οποία επίσης δόξασε την Ελλάδα με την πορεία της στον αθλητισμό, είναι κολλητοί φίλοι με έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή.

Ο λόγος για τον Χρήστο Μάστορα ο οποίος χθες, μαζί με τον ευτυχή μπαμπά, αποκάλυψαν ότι ο τραγουδιστής θα βαφτίσει την κόρη του.

Η μικρή, όπως έχει γίνει γνωστό από τότε που γεννήθηκε, θα πάρει το όνομα Σοφία και ο frontman του συγκροτήματος Μέλισσες θα είναι ο πνευματικός πατέρας της μικρούλας.

«Είχα τη μοναδική ευκαιρία να ζήσω ανεπανάληπτες στιγμές με την μπέμπα. [...] Ελπίζουμε πως το λαδάκι θα φέρει την τύχη και το ταλέντο, ελπίζω να πάρει το ταλέντο που έχεις στο τραγούδι σε οποιονδήποτε τομέα» είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Mega, Σπίτι με τον Χρήστο Μάστορα, με τον χρυσό Ολυμπιονίκη να συνεχίζει μιλώντας για την περίοδο της καραντίνας: «Όλος ο κόσμος με αυτό τον μαγικό αριθμό που λέγεται 6, το έριξε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ελπίζω όλοι οι Έλληνες να το κρατήσουν χωρίς την καραντίνα και να συνεχίσουν να αθλούνται».

Δείτε το βίντεο με τη εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στη χθεσινοβραδινή εκπομπή...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved