Showbiz

Τατιάνα Παπαμόσχου: Η άγνωστη ζωή της Ευγενίας από το Κόκκινο Ποτάμι και η αποκάλυψη για τον γιο της

Gossip-tv Team

Για τη γνωριμία της με τον Μιχάλη Κακογιάννη, για τον ρόλο της «Ιφιγένειας» σε ηλικία 13 ετών, για την ταινία που έχασε το Όσκαρ για μία ψήφο, αλλά και για το Κόκκινο ποτάμι, μίλησε στο Έλα χαμογέλα η Τατιάνα Παπαμόσχου.

Η ηθοποιός που έχει αναλάβει τον ρόλο της Ευγενίας στην επιτυχημένη σειρά Κόκκινο Ποτάμι αποκάλυψε πως η ίδια δεν αποζητούσε να γίνει ηθοποιός, λέγοντας χαρακτηριστικά «ο Κακογιάννης με έκανε», σημειώνοντας πως η οικογένειά της ήταν θετική στο να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι γνώρισε τον Μιχάλη Κακογιάννη σε μία πτήση της στο εξωτερικό καθώς καθόταν δίπλα του. Ο πατέρας της ήταν πιλότος και μπορούσε να ταξιδέψει όπου και όποτε ήθελε.

Η ηθοποιός επίσης μίλησε για τις προτάσεις που είχε δεχθεί από παραγωγούς για να δουλέψει στο εξωτερικό, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η Τατιάνα Παπαμόσχου ζει μόνιμα σε ένα υπέροχο κτήμα στο Κορωπί που πραγματικά μοιάζει με επίγειο παράδεισο και μας ξενάγησε στο καταφύγιό της. Έχει έναν γιο που απέκτησε στην ηλικία των 30 ετών. Είναι μουσικός και ζει στο Άμστερνταμ.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη σκηνή της στο Κόκκινο Ποτάμι.

Δείτε τι ακριβώς δήλωσε, στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved