Showbiz

Δήλωση-βόμβα: «Τα δημοσιεύματα για τη σχέση μου με την Ελεονώρα Ζουγανέλη στο παρελθόν, ίσχυαν»

Gossip-tv Team

Μία κρυφή σχέση στον καλλιτεχνικό χώρο η οποία υπήρξε αλλά τώρα πια ανήκει στο παρελθόν αποκάλυψε γνωστός μουσικοσυνθέτης. 

Πριν από μερικούς μήνες είχε ακουστεί πως η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι ζευγάρι μαζί του, όμως κανένας από τους δύο δεν βγήκε ποτέ να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το οτιδήποτε.

Σήμερα, ο ίδιος έκανε δήλωση... βόμβα που όμως πέρασε στα... ψιλά.

Ο λόγος για τη δήλωση του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου ο οποίος σε συνέντευξή του στο Πρωινό παραδέχτηκε τη σχέση του με την αγαπημένη τραγουδίστρια. «Τα δημοσιεύματα για τη σχέση μου με την Ελεονώρα Ζουγανέλη στο παρελθόν, ίσχυαν» αφήνοντας να εννοηθεί πως πλέον δεν υφίσταται αυτή η σχέση η οποία έχει περιοριστεί καθαρά στην καλλιτεχνική τους συνεργασία καθώς όπως είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης: «Ετοιμάζουμε έναν καινούργιο δίσκο με την Ελεονώρα Ζουγανέλη».

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος ο οποίος έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όταν ρωτήθηκε για πιθανή συνεργασία στο μέλλον με την Πάολα, απάντησε: «Στην Πάολα δεν νομίζω να έδινα τραγούδι αυτή τη στιγμή. Ρεπερτοριακά δεν θα μπορούσαμε να συναντηθούμε».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved