Showbiz

Χάρης Σιανίδης: «Οι celebrities είναι όλοι τρακατζήδες. Έχουν μάθει στις παροχές»

Gossip-tv Team

Ο Χάρης Σιανίδης μίλησε στον Μιχάλη Πλεμμένο και την κάμερα του Happy Day για τους celebrities και τα είπε όλα «έξω από τα δόντια»!

Ο Χάρης Σιανίδης είπε χαρακτηριστικά: «Οι άνθρωποι από τον χώρο της showbiz έφαγαν με χρυσά κουτάλια. Και μέσα στη βαθιά κρίση εμείς συντηρηθήκαμε. Και το τραγούδι πάρα πολύ και οι εκδηλώσεις. Και πολλές φορές οι ηθοποιοί. Μιλάω για τα ονόματα τα μεγάλα και μιλάω και για τα ονόματα τα μικρά. Όχι, δε θα ανησυχήσω τόσο πολύ πως θα είναι του χρόνου η πορεία του αγαπημένου μου φίλου, Κωνσταντίνου Αργυρού. Πιστεύω θα τη βρει την άκρη. Και όλων αυτών.»

Και πρόσθεσε ο Χάρης Σιανίδης με ειλικρίνεια: «Έχω ακούσει τα πάντα. Ακούω μόνο περίεργα. Έχω να κάνω μόνο με πάρα πολύ δύσκολους ανθρώπους. Με πάρα πολύ παράξενους ανθρώπους. Ο χώρος ο δικός μας έχει ένα πάρα πολύ κοινό χαρακτηριστικό. Η αχαριστία, η απληστία. Θέλω κι άλλο, κι άλλο κι άλλο.

Δεν είναι ότι είναι τσιγγούνηδες, είναι ότι είναι όλοι λίγο τρακατζήδες. Έχουν μάθει όλοι στις παροχές. Δεν έχει να κάνει με την οικονομική δυνατότητα. Αυτοί που έχουν πιο πολλά, ζητάνε πιο πολλά. Είναι απίστευτο.»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Πολλούς αποφεύγω και δεν αποφεύγω και κανέναν. Τους έχεις όλους ανάγκη. Είναι πολλοί αυτοί που αντιπαθώ. Πάρα πολλοί. Είναι πολλοί αυτοί που δε θέλω να βλέπω καν. Είναι πολλοί αυτοί που με ενοχλούν. Αλλά μιλάω με όλους»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved