Showbiz

Σπυροπούλου: Μόνη στα σοκάκια της Μυκόνου για το τριήμερο (video)

Gossip-tv Team

Πιστή στις συνήθειές της ήταν και φέτος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία βρέθηκε στη Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Η hot παρουσιάστρια η οποία ολοκλήρωσε από την περασμένη Τρίτη -οπότε και γίνεται το γύρισμα- τις υποχρεώσεις της με το J2US στο οποίο συμμετέχει, έφυγε για το αγαπημένο της νησί το οποίο επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι με την πρώτη ευκαιρία.

Μόνο που δεν υπολόγισε πως λόγω κορονοϊού τίποτα δεν είναι όπως παλιά και πως ήταν αναμενόμενο πως το νησί των Ανέμων θα είναι... άδειο από celebrities.

Μάλιστα ο φακός του Mykonoslive.tv την απαθανάτισε σε χθεσινοβραδινή βόλτα της στα Ματογιάννια στα οποία δεν... κυκλοφορούσε ψυχή!

Ντυμένη στα λευκά και άκρως... καλοκαιρινή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε να απολαύσει μία βόλτα στα σοκάκια του νησιού όπως παλιά. Την ώρα, λοιπόν, που σεργιάνιζε στα Ματογιάννια συνάντησε τον φωτογράφο Νίκο Ζώτο και του είπε ”τι ερημιά είναι αυτή;”. Η ατάκα της δεν έμεινε ασχολιάστη από τον γνωστό φωτογράφο, ο οποίος της απάντησε ”this is not Mykonos”!

Μάλλον απογοητευμένη συνέχισε τη βόλτα η Κωνσταντίνα η οποία μάλλον πίστευε πως την ίδια ιδέα για εξόρμηση στη Μύκονο το τριήμερο θα είχαν και άλλοι celebrities αλλά έπεσε έξω. Τουλάχιστον για τη χθεσινή βραδιά. Δείτε το βίντεο με τη βόλτα της παρουσιάστριας στα Ματογιάννια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved