Showbiz

Μαρία Μαρκέζη:«Ζήτησα ψυχολογική υποστήριξη για να κόψω τα ναρκωτικά»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Μαρκέζη σε μία εξομολόγηση καρδιάς στο Dot μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και πώς κατάφερε να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.

Η Μαρία Μαρκέζη ανέφερε: «τα τελευταία χρόνια νιώθω μια μεγάλη ευγνωμοσύνη. Έφτασα στο σημείο να πιάσω πάτο και να ξαναφτιάξω τη ζωή μου από την αρχή. Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου είναι δύο. Ότι έκανα ένα παιδί και ότι σταμάτησα τα ναρκωτικά».

Και τόνισε: «Όταν κάνεις χρήση είναι σοβαρό το πρόβλημα. Πήγα σε κάποιες ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης στις οποίες με πήγε και με βοήθησε ο Βασίλης Ζούλιας. Δεν έφτασα στον πάτο αλλά τον είδα να έρχεται. Υπάρχει μια διαφορά γιατί πάντα ήμουν λίγο πιο έτοιμη για ότι έρχεται. Γιατί όταν μεγαλώνεις μόνη και ζεις στα βαθιά έχεις μια άλλη διαίσθηση… Πήγα εκεί για να κάνω τη χάρη στο Ζούλια. Με είχε ζαλίσει, με είχε τρελάνει οπότε έλεγα πως δεν γίνεται διαφορετικά. Μπήκα μέσα σε αυτό, λοιπόν, νομίζοντας πως δεν έχω καμιά δουλειά εκεί γιατί ήμουν χάι. Ότι ήμουν πιο ισχυρή».

Και πρόσθεσε: «Βοηθήθηκα πάρα πολύ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα με μοναξιά και χωρίς κανέναν φίλο δίπλα μου γιατί ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλοι»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved