Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης: Απαντά πρώτη φορά στα αρνητικά σχόλια που τον ενόχλησαν!

Gossip-tv Team

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε πρώτη φορά για τα αρνητικά σχόλια που διάβασε και τα ψευδή δημοσιεύματα που τον ενόχλησαν!

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show και τόνισε: «Ήταν λίγο δύσκολο και για εμάς, έχοντας διαγνωστεί με κορονοϊό, να διαβάζουμε δημοσιεύματα ότι το κάναμε επίτηδες. Δεν είναι ό,τι καλύτερο. Μάλιστα βρέθηκα πρόσφατα σε ένα νησί, περπατούσα και ένας ντόπιος με έπιασε και μου είπε «να σου πω, εκείνο με τον κορονοϊό πες ότι ήταν ψέματα».»!

Και υπογράμμισε: «Ο κόσμος είναι καλόπιστος. Διάβαζε κάτι και το πίστευε. Το πρόβλημα λοιπόν είναι αυτοί που τα γράφουν, όχι αυτοί που τα διαβάζουν. Εμάς μας έκαναν τεστ και βγήκαν αντισώματα. Δώσαμε πλάσμα για να βοηθήσουμε ανθρώπους. Δεν υπάρχει μεγαλύτερή απόδειξη από αυτό ότι το περάσαμε. Δεν χρειάζεται να μπαίνεις στη διαδικασία να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας».

Και πρόσθεσε ο Σάκης Τανιμανίδης: «Δεν έχω σηκώσει ποτέ να πάρω τηλέφωνο για δημοσίευμα, ούτε απαντάω σε τέτοιου είδους ψέματα. Απλά αδιαφορώ. Εμένα με ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου πάρα πολύ. Την ακούω, την προσλαμβάνω και αν χρειαστεί προσαρμόζομαι σε αυτή. Άλλο όμως να μου επιβάλλεις την άποψη σου.

Με τα αρνητικά σχόλια έχω εμπειρία. Γνωρίζω πως έχω επιλέξει να εκτίθεμαι με τη δουλειά που κάνω. Από το Word Party υπήρχαν αρνητικά σχόλια. Εμένα με θρέφουν τα αρνητικά σχόλια. Η Χριστίνα είναι λίγο πιο ευαίσθητη με τα αρνητικά σχόλια»!

Δείτε όλα όσα είπε παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved