Showbiz

My Style Rocks: Πρώην παίκτρια στη Μύκονο με το αγόρι της! (video)

Gossip-tv Team

Μπορεί να απέχει εδώ και καιρό από τα τηλεοπτικά πλατό, όμως τώρα δείχνει να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στο αγαπημένο της νησί, τη Μύκονο

Η Κιάρα Μαρκέζη εθεάθη να απολαμβάνει τη βόλτα της στα Ματογιάννια μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Σε ένα break από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου επέλεξε να αποδράσει στη Μύκονο για να γεμίσει τις… μπαταρίες της και τον instagram-ικό λογαριασμό της με φρέσκο φωτογραφικό υλικό για τους 28 χιλιάδες followers τους.

Εμφανίστηκε στο νησί των Ανέμων με παρέα και συνοδευόμενη από έναν γοητευτικό νεαρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ταξίδεψε στη Μύκονο με τον αγαπημένο της. Η κάμερα τη ”συνέλαβε” να βολτάρει με τον καλό της και φιλική παρέα στα γραφικά στενοσόκακα της Χώρας.

Αυτό που προξένησε εντύπωση είναι ότι δεν αποχωρίστηκε στιγμή από τα χέρια της το κινητό της. Η Κιάρα ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το μόντελινγκ.

Έχει συμμετάσχει σε επιδείξεις του Βασίλη Ζούλια, στο Athens Xclusive Designers Week. Παράλληλα, πέρασε από οντισιόν για το «Greece’s Next Top Model» τον Νοέμβριο του 2018, αλλά κόπηκε λόγω των τατουάζ της, παίρνοντας δύο «όχι» από τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε την Κιάρα Μαρκέζη στην Μύκονο, στο βίντεο του Mykonos Live TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved