Showbiz

Τάσος Ξιαρχό: Το δημόσιο «ευχαριστώ» μετά τη νίκη του στο J2US! (video)

Gossip-tv Team

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είχε να πει σε όλους όσους στήριξαν τον ίδιο και την παρτενέρ του στο J2US είχε να πει ο Τάσος Ξιαρχό

Η νεαρός χορογράφος και χορευτής τον οποίο είχαμε πρωτογνωρίσει μέσα από το GNTM, κατάφερε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και στο τραγούδι μέσα από το λαμπερό σόου Just The Two of Us.

Και αυτός ήταν και ο λόγος που κάθε φορά, σε κάθε εμφάνισή του με την Κόνι Μεταξά στη σκηνή του σόου, οι κριτές τούς χάριζαν απλόχερα δεκάρια.

Οι ερμηνείες τους και η σκηνική τους παρουσία ήταν πράγματι επαγγελματικές και ιδιαίτερα προσεγμένες και θα ήταν τρελό να μην είναι εκείνοι οι μεγάλοι νικητές του σόου.

Ο Τάσος Ξιαρχό, φανερά συγκινημένος αλλά και πολύ χαρούμενος για τη νίκη του, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι τους στήριξαν. Συγκεκριμένα είπε on camera:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες! Οικογένεια, κανάλι, ανθρώπους που μας ψήφισαν, αγνώστους που μας supportάρανε. Όλους όσους ήταν δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι τους τελευταίους τρεις μήνες. Όταν κερδίσαμε δεν είπαμε τίποτα. Είχαμε μείνει άφωνοι. Ουρλιάζαμε και γελάγαμε. Ήταν πολύ αστείο… Δεν ξέρω… Είμαι πολύ χαρούμενος! Ουφ… Κόνι κερδίσαμε! Το θέλαμε πολύ!».

Δείτε παραπάνω το βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved