Showbiz

Η Τασία από το Φισκάρδο μιλάει για τα φαγητά που ζητούν οι διάσημοι (video)

Gossip-tv Team

Η κυρία Τασία από το Φισκάρδο της Κεφαλλονιάς μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not για το πώς κυλούν τα πράγματα στον τουρισμό στο νησί, λόγω και του κορωνοϊού.

H γνωστή μαγείρισσα αποκάλυψε ποιοι διάσημοι έχουν επισκεφθεί το εστιατόριό της, αλλά και τα φαγητά που ζητούν οι stars του Hollywood.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα καθώς δεν υπάρχει κόσμος στο όμορφο νησί του Ιονίου. Όπως είπε, αν φτάσει στο Φισκάρδο κάποιο σκάφος έχουν δουλειά, αν όχι, δεν έχουν.

Η Τασία, η οποία διατηρεί στην περιοχή το εστιατόριό της τα τελευταία 48 χρόνια, παραδέχτηκε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στον τρόπο που περιποιείται τους πελάτες της που την τιμούν.

Φυσικά, λόγω κορονοϊού, όπως είπε, πλέον έχουν αλλάξει τα πάντα στο νησί και στον τρόπο που η ίδια προσεγγίζει τους πελάτες, όμως τούς προσφέρει ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες που πρόσφερε και στο παρελθόν. Δηλαδή εκείνη παίρνει παραγγελία, εκείνη σερβίρει και εκείνη γυρνάει από τραπέζι σε τραπέζι για να είναι σίγουρη ότι όλοι όσοι τρώνε από την κουζίνα της είναι ευχαριστημένοι.

Δείτε τι αποκάλυψε η γνωστή μαγείρισσα στο παραπάνω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved