Showbiz

Αλίκη Κατσαβού: Έτσι προσπαθεί να ξεπεράσει τον χαμό του Κώστα Βουτσά! (vid)

Gossip-tv Team

Μόλις πριν από περίπου πέντε μήνες, η ζωή σταμάτησε -για λίγο- στο σπίτι της οικογένειας Βουτσά. Και η χήρα του, Αλίκη Κατσαβού, τώρα, προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα αυτής της τόσο μεγάλης απώλειας. 

Η γνωστή ηθοποιός και τελευταία σύζυγος του αξέχαστου Κώστα Βουτσά σε μία επαφή που είχε μέσω social media με τους διαδικτυακούς της φίλους, όταν ρωτήθηκε πώς προσπαθεί να ξεπεράσει την απώλεια του μεγάλου κωμικού μας, αποκάλυψε με ένα βίντεο:

«Δημιουργώ, γράφω, αφηγούμαι, ζωγραφίζω. Γράφτηκα σε 3 on-line μαθήματα. Επικοινωνώ συχνά με τη μαμά μου. Παίζω με τον Φοίβο σαν παιδί. Σε βόλτες στη φύση με τον Φοίβο. Διαβάζω. Ονειρεύομαι ρόλους στο θέατρο».

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο, ύστερα από σύντομη νοσηλεία. Η καρδιά του δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας στο πλευρό του όλα του τα αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά τη σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού η οποία πλέον έχει αφοσιωθεί στις δύο μεγαλύτερες αγάπες της, το θέατρο και τον γιο που έχει αποκτήσει με τον Κώστα Βουτσά, τον μικρό Φοίβο.

Δείτε παραπάνω το εν λόγω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved