Showbiz

To ξέσπασμα του Snik για όσους θεωρεί ότι του κάνουν πόλεμο και τα... γαλλικά

Gossip-tv Team

Φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε σε βίντεο που δημιούργησε και ανέβασε στα social media ο Snik ο οποίος δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια προς όσους θεωρεί ότι τον πολεμούν. 

Ο επιτυχημένος Έλληνας τράπερ και σύντροφος της καλλονής Ηλιάνας Παπαγεωργίου με αφορμή την κυκλοφορία ενός νέου του τραγουδιού που όμως δεν πήγε όπως υπολόγιζε στο youtube τα έβαλε με εκείνους που σύμφωνα με τον ίδιο σαμποτάρουν τη δουλειά του. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά στο βίντεό του:

«Το τραγούδι δεν έχει μπει καν στα trend, δεν βγαίνει προτινόμενο πουθενά. Έχει φάει ban για κάποιο άγνωστο λόγο. Κανονικά θα έπρεπε να έχει πάνω από ένα εκατομμύριο σήμερα.

Αυτό που θέλω να πω είναι το πόσο πουτ…ες είναι μερικοί από κάποιες εταιρείες που οι καλλιτέχνες πάνε άπατοι και θα συνεχίζουν να πηγαίνουν άπατοι και χαίρομαι πάρα πολύ που τους έχω στείλει στον… ΟΑΕΔ όλους αυτούς».

Η φρασεολογία των λεγομένων του μόνο αδιάφορη δεν άφησε τη Νάταλι Κάκκαβα στην εκπομπή Καλοκαίρι #not η οποία όταν τελείωσε η προβολή του βίντεο σχολίασε:

«Σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση η φρασεολογία που χρησιμοποιήθηκε; Μόνο εγώ είμαι η οπισθοδρομική και λίγο σοκαρίστηκα με όλο αυτό; Εγώ θα ήθελα να τον ακούω να μιλάει πιο κόσμια».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved