Showbiz

Ξαφνικός χωρισμός για πρώην παίκτη του Survivor! Η αποκάλυψή του! (video)

Gossip-tv Team

Ελεύθερος είναι και πάλι γνωστός παίκτης του Survivor αφού έλαβε τέλος η σύντομη σχέση που διατηρούσε μέχρι πρότινος με τη σύντροφο΄του. 

Παρ' όλο που ήταν πολλοί εκείνοι που πίστευαν πως αυτή η σχέση συνεχίζει να υφίσταται και -γιατί όχι- δεν αποκλείεται να γινόταν στο μέλλον και πιο σοβαρή, το ζευγάρι αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους.

«Είμαι ελεύθερος. Πιστεύω ο συνδυασμός των δύο, είναι κάτι το οποίο φέρνει πολύ καλά αποτελέσματα. Δηλαδή είναι πολύ ωραίο να είσαι και στο ερωτικό κομμάτι γεμάτος, αλλά και στο επαγγελματικό.

Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα μου είναι τα επαγγελματικά μου, να πάω καλά με αυτά που έχω στο μυαλό μου, έχω ανθρώπους δίπλα μου οι οποίοι με στηρίζουν και με αγαπούν και πιστεύουν σε αυτά που έχω εγώ στο μυαλό μου. Έχω τέτοιους ανθρώπους και τους ευχαριστώ και δημοσίως» είπε μεταξύ άλλων ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης τον οποίο απολαύσαμε και ως παίκτη του J2US προσφάτως τηλεοπτικά.

Ο φιναλίστ του πρώτου κύκλου του Survivor και μετέπειτα παρουσιαστής ταξιδιωτικής εκπομπής τελικά δεν κατάφερε να κρατήσει αυτή τη σχέση και πλέον δίνει προτεραιότητα στα επαγγελματικά του.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι δήλωσε ο παρουσιαστής για την προσωπική του ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved