Showbiz

Το... καμουφλάζ Ελληνίδας ηθοποιού με καπέλο... σκιάχτρου στη Μύκονο! (vid)

Gossip-tv Team

Αυτή τη φορά το... τερμάτισε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός η οποία φρόντισε να κυκλοφορεί ινκόγκνιτο στη Μύκονο, με τη βοήθεια ενός καπέλου που μας θυμίζε κάτι από... σκιάχτρο! 

Η ξεφτισμένη ψάθα άλλωστε, μόνο εκεί θα μπορούσε να παραπέμπει. Η εν λόγω Ελληνίδα ηθοποιός εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV στο Santanna στην Παράγκα να φοράει μεγάλο ψάθινο καπέλο και να προστατεύεται τόσο από τον ήλιο όσο και από τα... αδιάκριτα βλέμματα που δεν νθα μπορούσαν να την αναγνωρίσουν κάτω από αυτό.

Ο λόγος λοιπόν για την Τραϊάνα Ανανία η οποία, ακόμα και με το συγκεκριμένο καπέλλο τράβηξε πάνω της τα βλέμματα με τις τέλειες αναλογίες της.

Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι που αναδείκνυε τα πιο δυνατά σημεία του κορμιού της, έδειξε να απολαμβάνει κάθε της στιγμή στην πισίνα, παίζοντας με το νερό, ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό του κινητού της και αφήνοντας τα χάδια του ήλιου να την αγκαλιάσουν.

Η Τραϊάνα Ανανία διανύει, προφανώς περίοδο διακοπών και δείχνει να απολαμβάνει τις μέρες και τις νύχτες της στο νησί των Ανέμων που είναι από τους πιο αγαπημένους της προορισμούς.

Δείτε το παραπάνω βίντεο με την εμφάνισή της στη Μύκονο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved