Showbiz

Άννα Φόνσου: Αποκαλύπτει το μεγάλο όνειρο του αξέχαστου Πουλόπουλου

Gossip-tv Team

Η Άννα Φόνσου μίλησε στην εκπομπή, Alpha Παντού για τον σπουδαίο τραγουδιστή, Γιάννη Πουλόπουλο που έφυγε από τη ζωή στις 23 Αυγούστου.

Η ηθοποιός και ο αξέχαστος τραγουδιστής ήταν φίλοι και συναντήθηκαν και επαγγελματικά.

Η Άννα Φόνσου συγκινημένη δήλωσε: «Είναι για όλους μας ένα μεγάλο πένθος το πρόσωπο που σώπασε και δεν θα ξανατραγουδήσει. Ο Γιάννης ήταν τόσο αξιοπρεπής, δεν ήθελε να διαχειριστείτε ότι ήταν άρρωστος. Έδειξε τον χαρακτήρα του μέχρι τώρα που έφυγε»!

Και υπογράμμισε η Άννα Φόνσου: «Υπήρξαμε κάποτε πολύ φίλοι, μετά χάθηκε λίγο, μόνο στο τηλέφωνο μιλούσαμε. Είναι ένα αξιαγάπητο άτομο με μία αγνότητα και ειλικρίνεια φοβερή. Οικογενειάρχης. Θυμάμαι που μου έλεγε «λένε για εμένα ότι είμαι μεγάλος τραγουδιστής. Εμένα το όνειρό μου είναι να παντρευτώ, να κάνω παιδιά και να είμαι με την οικογένειά μου».

Και θυμήθηκε και ένα περιστατικό: «Θυμάμαι κάποτε που πήγαμε να φάμε και ήρθαν θαυμαστές του και ντρεπόταν. Μου έλεγε «ντρέπομαι» και έλεγε «από εδώ η κυρία Φόνσου».

Όσο για την αιτία που αποτραβήχτηκε από το τραγούδι, η ηθοποιός είπε ότι ήταν δική του απόφαση και υπογράμμισε: «Πάντα το όνειρό του ήταν να φύγει από τη δουλειά με αξιοπρέπεια, όταν ήταν ακόμα ψηλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved