Showbiz

«Μου είχε γίνει πρόταση για το YFSF αλλά ήμουν έγκυος στον γιο μου»

Gossip-tv Team

Η Τζο Λαζοπούλου μίλησε για την οικογένειά της αλλά και για την πρόταση που είχε δεχτεί για το Your Face Sounds Familiar και εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος και δεν κατάφερε να είναι στο σόου μεταμφιέσεων!

Η γνωστή τραγουδίστρια, Τζο Λαζοπούλου είπε: «Χαίρομαι που έχω την πολυτέλεια και τον βλέπω σε όλες του τις στιγμές να μεγαλώνει. Τώρα δουλεύω πιο πολύ με τα social media, έχω περισσότερο χρόνο. Το τραγούδι, ενώ είχαμε πάρα πολλά σχέδια, λόγω κορωνοϊού το έχουμε παγώσει λίγο για να δούμε πως θα πάει η κατάσταση. Χάσαμε πολύ ωραία live το καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά έχω ακόμα περισσότερο χρόνο να είμαι με τον Μύρωνα τον γιο μου και χαίρομαι επειδή βλέπω ότι έχω πολύ μεγάλο impact γιατί είμαι συνέχεια μαζί του. Θέλω να είμαι 100% ενεργή στο πως θα μεγαλώσει και τι άνθρωπος θα βγει».

Όσο για το YFSF, ανέφερε: «Μου είχε γίνει πρόταση. Ήμουν έγκυος στον Μύρωνα τεσσάρων μηνών. Συζήτησα και τα λοιπά, ήθελα πάρα πολύ να το κάνω. Ο γιατρός μου μου είπε κάνε ότι θέλεις αλλά θεωρούσα ότι αν δεν μπορούσα να δώσω το το 100% και να διακινδυνεύσω έστω και λίγο το παιδάκι μου, δεν υπήρχε κανένας λόγος να πιέσω καμία κατάσταση τώρα.»

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved