Showbiz

Σοκάρει η αποκάλυψη της Μπάρμπα: «Νοίκιασα το σπίτι του Ασλάνη για να ζήσω»

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλοκαίρι #not ήταν η Βάνα Μπάρμπα η οποία μίλησε για την οικονομική της κατάσταση αλλά και για την κόρη της Φαίδρα που είναι η μεγάλη της αδυναμία. 

Η όμορφη ηθοποιός η οποία αποκάλυψε ότι η κόρη της διαβάζει για να μπει στη Φιλοσοφική, μίλησε με πολύ καμάρι για την 18χρονη κόρη της η οποία μετά από μία σύντομη καριέρα στο μόντελινγκ αποφάσισε να ακολουθήσει άλλους δρόμους.

Επίσης, αναφέρθηκε στη Μύκονο, ένα νησί που κάποτε λάτρευε όμως τώρα δεν μπορεί να βλέπει έτσι όπως είναι καθώς όπως είπε δεν συναντάς πλέον Έλληνες στο νησί.

Η Βάνα Μπάρμπα μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη το οποίο πριν από λίγο καιρό πέρασε στα χέρια της προκειμένου να το διαχειρίζεται για τα επόμενα δέκα χρόνια, απάντησε πως το έχει νοικιάσει για να μπορεί να ζει με την κόρη της Φαίδρα καθώς αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες.

Η αγαπημένη ηθοποιός επίσης μίλησε και για τη συναυλία που ετοιμάζει στο Καστελόριζο μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη και για την οποία είναι πολύ ενθουσιασμένη.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε η Βάνα Μπάρμπα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved