Showbiz

Αρναούτογλου κατά Happy Day:«Πότε θα σταματήσετε να ασχολείστε με ηλιθιότητες»

Gossip-tv Team

Η εκπομπή, Happy Day σχολίασε τα κιλά του Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη νέα αφίσα για το πρόγραμμα του Sfera!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έγινε έξαλλος με τα όσα άκουσε από την εκπομπή και ξέσπασε!

Συγκεκριμένα είπε: «Πήρα πάρα πολλά μηνύματα που έβριζε ο κόσμος πάρα πολύ τον Δημήτρη Παπανώτα και ένα βίντεο της εκπομπής εκεί στο Happy Day. Είχε να κάνει με την αφίσα του πρωινού του Sfera και το πως ήμουνα εγώ στη Μύκονο… Το θέμα ήταν τα κιλά τα δικά μου, πως ήταν στην πραγματικότητα με την αφίσα».

Και υπογράμμισε: «Ούτε εγώ ποτέ έχω κρύψει τα κιλά μου, ούτε… πότε θα σταματήσετε να ασχολείστε με αυτές τις ηλιθιότητες περί κιλών. Γιατί ασχολείστε και το λέω και στη Σταματίνα. Σταματίνα μου, μην το ξανακάνετε σε παρακαλώ πάρα πολύ, δεν ξέρετε τι πρόβλημα υπάρχει στον καθένα πριν αποφασίσετε να μιλήσετε για τα κιλά ή για το οτιδήποτε. Αν σου μιλούσα μπορεί και να νιώθατε πολύ άσχημα για αυτό που κάνατε» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Και υπογράμμισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Εγώ φανταστείτε πως το μοντάζ που έκανε εδώ πέρα η υπεύθυνη του Sfera, για το σώμα που θα βάλουν και τι θα κάνουνε, το είδα τελευταία στιγμή και γελάσαμε και είπαμε αυτό. Μήπως βγήκε ποτέ κανείς να πει, ο Γρηγόρης κάνει bodybuilding; Είναι αστείο»!

Δείτε όλα όσα είπε παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved