Showbiz

Mickey Rourke: Η εκκεντρική εμφάνισή του στην Ακρόπολη που μας άφησε άφωνους!

Gossip-tv Team

Βόλτα στην Ακρόπολη με εκκεντρική εμφάνιση φορώντας μαύρη δαντέλα έκανε ο Mickey Rourke.

Ο διάσημος Χολιγουντιανός ηθοποιός ήρθε στην Ελλάδα για δουλειά και συγκεκριμένα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα αναλάβει στην ταινία "Ο άνθρωπος του Θεού" η οποία είναι βασισμένη στη ζωή και το έργο του Αγίου Νεκταρίου.

Σε αυτή πρωταγωνιστεί επίσης ο Άρης Σερβετάλης και μία πλειάδα σπουδαίων ηθοποιών.

Ο Mickey Rourke λοιπόν, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, είπε να κάνει μία βόλτα στον χώρο του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης, δείχνοντας εντυπωσιασμένος από τον Αρχαιολογικό θησαυρό που αντίκριζε από κοντά.

Ο διάσημος ηθοποιός, ντυμένος, όπως πάντα, ιδιαίτερα εκκεντρικά και χωρίς καμία... λογική στο ντύσιμό του, μίλησε στους δημοσιογράφους και αποκάλυψε πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας.

Ο Χολιγουντιανός σταρ μάλιστα δεν παρέλειψε κατά τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, να... βρίσει τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και αφού τον... στόλισε μίλησε για την δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν κάποιες από τις Πολιτείες στην Αμερική.

Δείτε το βίντεο από τη Φωλιά των Κου Κου αλλά και φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη του διάσημου ηθοποιού στην Ακρόπολη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved