Showbiz

Μικρούτσικος: «Είμαι όρθιος… Θα πιω όλο το ποτήρι και ελπίζω να μην είναι φαρμάκι»

Gossip-tv Team

Για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στους κόλπους του Big Brother μετά το σοβαρό περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη που αποβλήθηκε από το παιχνίδι αλλά και πώς ο ίδιος νιώθει μετά τα όσα έχουν συμβεί στη ζωή του, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο αγαπημένος παρουσιαστής ο οποίος επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια ηχηρής απουσίας, μίλησε για το όλο περιστατικό με τον Κρητικό παίκτη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έκανα αυτή την τοποθέτηση στηριγμένος στη γνώμη μου και κάποιες επιλογές του σταθμού και προσπαθώντας να δείξω κάποιες διαστάσεις… Έγινε ένα συμβάν με μία λεξούλα, και ο σταθμός σταμάτησε το διαδίκτυο και απέσυρε τα πάντα. Όλη αυτή η ιστορία προς τι; Καταδικασταίο όπως το όρισε και ο σταθμός και συμφωνώ απόλυτα αλλά μη μου κοκορεύονται δικαιολογώντας κάποιοι οι οποίοι πετάνε την μπάλα έξω για καθυστέρηση. Προσέγγιση ποδοσφαιρική, έκλεισα με αυτή την τοποθέτηση».

Όσο για το πώς είναι αυτόν τον καιρό, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Είμαι όπως με βλέπεις. Είμαι ένας τύπος που αυτοανανεώνεται απλά τον τελευταίο καιρό συνέβη όλο αυτό με την ιστορία του Θάνου και με την ιστορία τη δικιά μου, έχω υπερβεί τα όριά μου. Αλλά είμαι σθεναρός, όρθιος, δυνατός… Τις προκλήσεις που δημιουργεί η ζωή και θα τις γευτώ και το ποτήρι θα το πιω όλο και ελπίζω να μην είναι φαρμάκι… Δηλαδή είμαστε ζωντανοί στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved