Showbiz

Αποκάλυψη Ξιαρχό: «Μίλησα με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη και μου ζήτησε συγγνώμη»

Gossip-tv Team

O Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα και αποκάλυψε ότι είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πολυσυζητημένο Κρητικό που αποχώρησε από το Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδη, κατά την οποία ο τελευταίος τού ζήτησε συγγνώμη. 

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός χορογράφος και νικητής του Just The Two of Us, ο 31χρονος Κρητικός που αποβλήθηκε κακήν κακώς από τον Μεγάλο Αδελφό τον προσέγγισε και μίλησαν με βιντεοκλήση.

Συγκεκριμένα είπε:

«Toν έκραξα πάρα πολύ μετά από ότι έγινε και για το ότι είπε λάθος το όνομά μου. Επειδή είδε πως εγώ τον σχολίασα αρνητικά, μου έστειλε μήνυμα στο instagram και μου ζήτησε συγγνώμη για το πώς είπε λάθος το όνομά του.

Μου ζήτησε να μου πει κάποια πράγματα. Με πήρε με βιντεοκλήση και μιλήσαμε αρκετή ώρα. Μου είπε κάποια πράγματα που δεν ήξερα και μετά ρωτώντας γύρω γύρω έμαθα ότι είναι αλήθεια. Θα σου πω ένα πράγμα μόνο, το πακέτο που ανέφερε δεν είναι αυτό που φανταζόμαστε όλοι, αλλά ένα πακέτο προφυλακτικά που τους έχουν δώσει από τη παραγωγή ώστε να το χρησιμοποιήσει ο καθένας όπως θέλει. Έτσι ξεκίνησε το μεγάλο λάθος. Οπότε από εκεί καταλαβαίνεις ότι όταν η παραγωγή δε σου εξηγεί τι έχει ειπωθεί και για ποιο λόγο ειπώθηκε, σου κρύβει και άλλα πράγματα, όπως το ότι πρέπει να σου φτιάξει ένα ρόλο».

Δείτε όσα είπε ο Τάσος Ξιαρχό στην εκπομπή στο παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved