Showbiz

Ωρα για Μελέτη: Η παντελόνα της Ελεονώρας που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Gossip-tv Team

Ωρα για Μελέτη: Η Ελεονώρα Μελέτη πλέον μας έχει συνηθίσει σε υπέροχες εμφανίσεις στο πλατό της εκπομπής της. 

Και ούτε και σήμερα μας απογοήτευσε με τις επιλογές της. Αντίθετα, η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε για σήμερα ένα υπέροχο σύνολο με μία πολύ φαρδιά και μακριά παντελόνα την οποία είχε συνδυάσει με μία πολύ εντυπωσιακή αέρινη πουκαμίσα με έντονο ντεσέν.

Το είχε συνδυάσει με τη γνωστή minimal αισθητική της που ποτέ δεν μπορεί να φέρει αρνητικό αποτέλεσμα. Αντιθέτως, μάλλον εκεί κρύβεται το μυστικό της για τέλειες και πολύ σικ εμφανίσεις.

Μην ξεχνάμε ότι η Ελεονώρα Μελέτη υπήρξε πάντα μία από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης, χωρίς "σκοτεινές περιόδους" και "άτυχες στιγμές", όπως συμβαίνει σε πολλές κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ. Γιατί όπως λένε και οι ειδικοί ή... το 'χεις ή δεν το 'χεις μέσα σου να είσαι κομψός και με γούστο.

Και ευτυχώς, η οικοδέσποινα της αγαπημένης εκπομπής Όλα για τη Μελέτη, όχι μόνο το 'χει αλλά συχνά απογειώνει το λουκ της με μικρές και έξυπνες... πινελιές.

Δείτε τη σημερινή εμφάνισή της και παρατηρήστε καλά την παντελόνα της που είναι από τα κομμάτια της φετινής σεζόν που όλες πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved