Showbiz

Τάσος Μπουγάς: «Πήγα για ύπνο και το πρωί ξύπνησα με έναν όγκο στον λαιμό»

Gossip-tv Team

Ο Τάσος Μπουγάς σε συνέντευξή του στην εκπομπή,  Αννίτα Κοίτα μιλά για τη δουλειά του, τον έρωτα και τις εμπειρίες τις ζωής και της πορείας του, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και απαντά στο γιατί φοράει γυαλιά μέρα και νύχτα.

Ο τραγουδιστής δήλωσε: «Όχι δεν θα πήγαινα κριτής γιατί δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω τον κόσμο. Βγαίνουν νέα παιδιά τα οποία το κοροϊδεύουν. Παίρνουν όλοι οι manager τα λεφτά και δεν δίνουν στους νέους τίποτα.»

Και τόνισε: «Πριν από δέκα χρόνια πήγα για ύπνο και το πρωί ξύπνησα με έναν όγκο στον λαιμό και τρελάθηκα. Τελικά πήγα σε πολλούς γιατρούς και αποφάσισα να το βγάλω κι έκανα τον σταυρό μου. Έμεινα 7-8 ώρες αναίσθητος στο χειρουργείο.»

Και πρόσθεσε: «Χώρια του ότι ερωτευόμουν και παντρευόμουν και το έκανα για ένα σημαντικό λόγο μετά από την καψούρα. Έπρεπε να παραμείνω στο εξωτερικό και παλιά για να παραμείνεις θα έπρεπε είτε να σε στείλει κάποιο μαγαζί είτε να παντρευτείς. Τον είχα σκεφτεί τον 13ο γάμο μέχρι πριν από έναν χρόνο. Θα τον έκανα αλλά κάπου έγινε ένα μπέρδεμα και δεν έγινε. Έχω έναν γιο, όλοι οι άλλοι που βγαίνουν στα κανάλια είναι παραμύθια. Ο γιος μου δεν έχει βγει σε κανένα. Τον πήρα από την μητέρα του και τον μεγάλωσα στην Γερμανία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved