Showbiz

Πέτρος Ιακωβίδης: Η ιστορία πίσω από την επιτυχία «Παραδόθηκα σε σένα»

Gossip-tv Team

Ο Πέτρος Ιακωβίδης αποκάλυψε στην εκπομπή, The 2night show που ήταν καλεσμένος την ιστορία που κρύβεται πίσω από την μεγάλη επιτυχία «Παραδόθηκα Σε Σένα» που έδωσε στη συνεργάτιδα και πια φίλη, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Πέτρος Ιακωβίδης: «Ήμασταν με την Νατάσα στο αμάξι έξω από το Fantasia. Είχαμε πρόβες. Της είπα, θέλω να ακούσεις το καινούριο τραγούδι μου. Μου είπε, να ξέρεις πώς αν δεν το έλεγες εσύ θα το έπαιρνα εγώ. Το ήθελε. Έτσι, μετά από δύο, τρεις μήνες ξεκινήσαμε στο Teatro και μου ήρθε στο μυαλό το “Σ’ αγαπάω σου φώναξα”. Είναι ένα τραγούδι που είχα γράψει πολλά χρόνια πριν. Το έφτιαξα λίγο σαν demo και μου άρεσε πολύ.»!

Και τόνισε: «Πήγα στο καμαρίνι της είπα ότι θα βγάλω πρώτα το “Σ’ αγαπάω σου φώναξ” και μετά το “Παραδόθηκα σε σένα”. Το κρατάει αυτό και το πρωί, που βγαίνουμε μαζί να κλείσουμε λέει, “Παιδιά, τώρα θα σας πω ένα τραγούδι που είναι πολύ αγαπημένο και είναι το καινούργιο που θα κυκλοφορήσω”. Το οποίο, λέει, έχει γράψει ο Πέτρος… Με μεγάλη μου χαρά, ας πάρει ό,τι θέλει η Νατάσα… Έπαθα ένα σοκ. Το τραγούδι δεν είχε καν κυκλοφορήσει και το είπε live. Είχε συνεννοηθεί πριν με την ορχήστρα. Μόνο εγώ δεν το ήξερα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved