Showbiz

Βλαβιανού:Κλάμα!Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για το αν έχει χρήματα στην άκρη

Gossip-tv Team

Η Νικολέτα Βλαβιανού μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου για την εγγονή της αλλά και τους σημερινούς μισθούς στην τηλεόραση.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Βάφτισα την εγγονή μου για να με φωνάζει καλύτερα “νονά”. Μέχρι μια ηλικία για τις γυναίκες είναι σημαντική η σεξουαλική ζωή, για τους άντρες δεν ξέρω γιατί τεκνοποιούν μέχρι τα 80. Υπάρχει η μόδα με τις μεγαλύτερες και τους μικρότερους. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό.»!

Και τόνισε: «Για τις γυναίκες που ασχολούνται με την τέχνη είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατήσουν οικογένειες. Έχεις διάφορους αρσενικούς γύρω σου και ζηλεύει ο άντρας σου. Το έχω βιώσει αυτό πάρα πολύ. Μπορεί να μην έχεις όρεξη να φας και ο άλλος να σου λέει ότι φλερτάρεις, εκεί κάνεις τον σταυρό σου. Εγώ δεν ζηλεύω στις σχέσεις. Νομίζω ότι είναι ένα από τα πιο βάρβαρα συναισθήματα του ανθρώπου.»

Ενώ δεν δίστασε να πει: «Επειδή τα περισσότερα σίριαλ έχουν γίνει καθημερινά, πληρωνόμαστε με το μήνα. Καμία σχέση με τα παλιά κασέ. Τώρα είναι περίπου μισθοί του Εθνικού Θεάτρου. Χρήματα στην άκρη; Αυτό είναι το ανέκδοτο της μέρας»!

Δείτε πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε αν έχει χρήματα στην άκρη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved