Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Αυτή η ερώτηση των δημοσιογράφων την κάνει έξω φρενών!

Gossip-tv Team

 Η  Κατερίνα Στικούδη απάντησε σε δέκα ερωτήσεις του Love It και μεταξύ άλλων ανέφερε ποια είναι η ερώτηση που της κάνουν οι δημοσιογράφοι και την ενοχλεί!

Η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε: «Έχω πει παλιότερα τραγούδι, που τώρα δεν μου αρέσει και δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω. Όμως θυμάμαι δεν είχαμε κάνει video clip, οπότε είναι σαν να σώθηκε η φάση». «Με ενοχλεί πολύ όταν με ρωτούν οι δημοσιογράφοι πότε θα κάνω παιδάκι. Από τα 20 μου με ρωτούν και θεωρώ ότι είναι κάτι πάρα πολύ προσωπικό για να το δηλώσω.»

Και υπογράμμισε: «Δε συνηθίζω να σβήνω σχόλια από το Instagram, ακόμα κι αν είναι αρνητικά. Εκτός αν είναι κάτι που προσβάλλει την οικογένειά μου ή κάποιον άλλον. Η μητέρα μου με έχει συμβουλεύσει να κάνω ότι νιώθω και αισθάνομαι δίχως να με νοιάζει τι μου λένε οι άλλοι τόσο στα επαγγελματικά μου όσο και στα προσωπικά μου.»

Και πρόσθεσε: «Ίσως είχα στο παρελθόν συνεργάτες που μου έδιναν λάθος συμβουλές αλλά πάντα φιλτράρω καλά αυτά που μου λέει ο άλλος, θα με προβληματίσει, θα το σκεφτώ αλλά πάντα οι επιλογές θα είναι δικές μου.»

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved