Showbiz

Όταν η Ντορέττα έπεσε πάνω στον Αγγελόπουλο και το κατέγραψε η κάμερα!

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνάντησε τον Αρτ και όχι μόνο…μετά το τέλος του ραντεβού του με το Νίκο Κοκλώνη μιας και είναι σε συζητήσεις για να επιστρέψει στην tv! 

Μόλις τελείωσε τις δηλώσεις του στην κάμερα του Star…. έβγαινε με το αυτοκίνητό της κι η Ντορέττα Παπαπαδημητρίου, όπου σταμάτησε για να κάνει και εκείνη δηλώσεις στον Αρτ!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατέβασε το παράθυρό του και χαιρέτησε τη Ντορέττα κι εκείνη είπε αμήχανα: «Γεια, τι γίνεται;»! Η αμηχανία ήταν φανερή και από τις δύο πλευρές.

Όσο για τα τηλεοπτικά της Ντορέττας; Η ηθοποιός είπε: «Ναι προχωρούν οι συζητήσεις και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσουμε. Την Κατερίνα Ζαρίφη και τη Μαρία Σολωμού τις ξέρω χρόνια, έχουμε πολύ κοινό χιούμορ και κάνουμε παρέα, οπότε όταν συζητήθηκε να συνυπάρξουμε ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση και νομίζω λίγο απρόβλεπτη. Η εκπομπή θα είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί. Τα υπόλοιπα θα ανακοινωθούν από το Mega.»

Πώς όμως ένιωσε, όταν είδε μπροστά της τον Ντάνο; Η Ντορέττα απάντησε: «Πολύ ωραία. Πώς να ήταν; Πάντα χαίρομαι όταν τον συναντώ»!

Να αναφέρουμε ότι υπήρχαν φήμες στο παρελθόν που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved