Showbiz

Σωτήρης Κοντιζάς: «Μικρότερος αισθανόμουν ξένος στην Ιαπωνία και ξένος εδώ»

Gossip-tv Team

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για την αγάπη που έχει τόσο στη μαγειρική όσο και στον κινηματογράφο. 

«Όταν ήμουν μικρότερος έβλεπα ιαπωνικό κινηματογράφο» παραδέχτηκε ο γνωστός σεφ ο οποίος μίλησε και για τη δεύτερη πατρίδα του, την Ιαπωνία: «Πηγαίναμε για διακοπές στην Ιαπωνία στο θεία και στη γιαγιά μου».

Όμως παραδέχτηκε: «Μικρότερος αισθανόμουν ξένος στην Ιαπωνία και ξένος εδώ». Επίσης θυμήθηκε και τις... δύσκολες εποχές των μαθητικών του χρόνων καθώς αποκάλυψε: «Στο σχολείο με φώναζαν με ιαπωνικό π αρατσούκλι, με φώναζαν Φουτζίτσου».

Εκτός από τη μαγειρική μία άλλη μεγάλη του αγάπη είναι το σινεμά και όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Το μαγαζί μου το ονόμασα έτσι από τον Κρίστοφερ Νόλαν».

Σε ό,τι αφορά τώρα την τηλεοπτική του καριέρα, ο ίδιος παραδέχτηκε: «Όταν ξεκίνησαν την τηλεόραση τη φοβόμουν».

Και συνέχισε λέγοντας: «Το Master Chef είναι ένα μαγειρικό σόου και το αγκαλιάζει ο κόσμος». Όταν ρωτήθηκε για τα τόσα τηλεοπτικά προγράμματα που αφορούν στη μαγειρική, ο ίδιος είπε: «Η μαγειρική είναι μόδα και θα περάσει» και κατέληξε: «Δεν παίζω τον ρόλο του αυστηρού στο Master Chef».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις δηλώσεις του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved