Showbiz

Ορφέας Αυγουστίδης: Κι όμως μίλησε on camera για τη σύντροφο του

Gossip-tv Team

Ο  Ορφέας Αυγουστίδης σε μία σπάνια συνέντευξη στο Happy Day μίλησε για τη σύντροφό του, το ενδεχόμενο να τον δούμε σε κάποιο σίριαλ και τη σχέση του με τα social media!

O Ορφέας Αυγουστίδης ανέφερε για τη σύντροφό του:«όταν είσαι με έναν άνθρωπο για χρόνια, προφανώς και είσαι γιατί κάποια πράγματα είναι ωραία που τα μοιράζεσαι. Κάποια κοινά έχεις βρει, κάπου αλλού που σου λείπει σε συμπληρώνει. Αυτό είναι μια ολόκληρη χημική αντίδραση. Μαζί τα ευχαριστιόμαστε όλα».

Όσο για το εάν θα τον δούμε σε νέο σίριαλ στο MEGA, τόνισε: «δεν ξέρω και γω να σας πω την αλήθεια. Πραγματικά δεν ξέρω. Τα πράγματα είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό για όλους. Φαντάζομαι ότι, ότι ξέρετε και εσείς, ξέρω και γω. Κάτι από αυτά που είχαν γραφτεί ήταν σωστό αλλά ήταν και πολύ νωρίς και μέσα στο καλοκαίρι. Μάλλον δεν ήταν και επίσημο γιατί αν ήταν θα είχα ενημερωθεί και εγώ».

Ο ηθοποιός τόνισε:«ναι, έχω σκεφτεί να αλλάξω επάγγελμα για προσωπικούς, υπαρξιακούς λόγους και όχι οικονομικούς. Αναρωτιέμαι, βέβαια, τι άλλο θα μπορούσα να κάνω αν και δεν έχω δώσει ακόμα απάντηση. Δεν τα ξέρω όλα, δεν είναι όλα τοποθετημένα σε θέσεις».
Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved