Showbiz

Η Ιωαννίδου ξεσπά: «Είναι ντροπή που κλείνουν τα θέατρα» (video)

Gossip-tv Team

H Μαρία Ιωαννίδου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα και ξέσπασε on camera για τα νέα μέτρα που θέλουν τα θέατρα να λειτουργούν με πληρότητα 30%. 

«Είναι ντροπή που κλείνουν τα θέατρα, να μην υπολογίζουν τους καλλιτέχνες» είπε μεταξύ άλλων και φανερά εκνευρισμένη η αγαπημένη ηθοποιός η οποία μάλιστα τόνισε πως μπορεί εκείνη να έχει ένα πιάτο μακαρόνια στο σπίτι της για να τραφεί, όχι όμως πολλοί νεότεροι συνάδελφοί της που δεν έχουν ούτε αυτό.

Η Μαρία Ιωαννίδου μάλιστα είπε πως αν είναι να μείνουν τα θέατρα ανοιχτά, η ίδια δεν έχει πρόβλημα να είναι πάνω στη σκηνή με μάσκα προκειμένου να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

"Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει" είπε η ηθοποιός η οποία δηλώνει άνεργη μετά την απόφαση των συντελεστών της θεατρικής παραγωγής "Το κλουβί με τις τρελές" όπου πρωταγωνιστούσε να αναβάλουν τις επόμενες παραστάσεις καθώς δεν βγαίνουν τα έξοδα με πληρότητα μόλις 30%.

Η Μαρία Ιωαννίδου λίγο πριν μπροστά στην κάμερα έκανε γυμναστική, τονίζοντας πως είναι τρόπος ζωής για εκείνη η οποία προσέχει ιδιαίτερα το σώμα της και την καλή φυσική της κατάσταση.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε η ηθοποιός στο Έλα χαμογέλα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved