Showbiz

Συγκινημένη η μητέρα της Ζουγανέλη: «Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο γιο από τον Σπύρο»

Gossip-tv Team

Ζουγανέλη γάμος: Μία από τις πιο συγκινημένες φιγούρες στον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον εκλεκτό της καρδιάς της Σπύρο Δημητρίου δεν θα μπορούσε να μην είναι η μητέρα της νύφης, Ισιδώρα Σιδέρη η οποία παραδέχτηκε στην κάμερα της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου πως αγαπάει πολύ τον γαμπρό της.

«Είμαι ευτυχισμένη. Είναι ένα παιδί ο Σπύρος που τη λατρεύει, την εκτιμάει, τη θαυμάζει, τη σέβεται, δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο γιο από τον Σπύρο.

Συγκινήθηκα πάρα πολύ και γι’ αυτό φοράω ακόμα τα γυαλιά» είπε η μητέρα της νύφης η οποία έλαμπε από χαρά για την τόσο ευτυχισμένη στιγμή της κόρης της.

Συγκινημένος φυσικά και ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης που συνόδευσε την Ελεονώρα, όπως ορίζει το έθιμο, στην εκκλησία όπου έγινε το μυστήριο, σε μία καταπληκτική, σχεδόν παραμυθένια τοποθεσία στις Σπέτσες.

«Να ζήσουν τα παιδιά, να είναι πάντα ευτυχισμένα και η αγάπη να είναι πάντα ασπίδα» είπε από την πλευρά του ο Πάνος Μουζουράκης που έδωσε το παρών στον γάμο της καλής του φίλης, ο μοναδικός από τους coaches του The Voice.

Καλεσμένος στον γάμο και ο Δήμαρχος των Σπετσών Παναγιώτης Λυράκης, ο οποίος έδωσε με τη σειρά του τις δικές του ευχές για τους νεόνυμφους ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνωα Μάτσα.

Δείτε το βίντεο με όσα ευχήθηκαν οι καλεσμένοι και οι γονείς της νύφης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved