Showbiz

Αποκάλυψη Πολυδερόπουλου: «Στο πρώτο casting του Ανδρέα Γεωργίου, είχα κοπεί»

Gossip-tv Team

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή Love it και μίλησε για τον έρωτα, την αγάπη αλλά και για τους στόχους του. 

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος πρωταγωνιστεί στις 8 Λέξεις, αποκάλυψε πολλά για τη ζωή του και τον τρόπο που σκέφτεται σε διάφορα πράγματα όπως είναι ο έρωτας και η αγάπη ενώ αποκάλυψε ότι παρ' όλο που πλέον συνεργάζεται πέντε ολόκληρα χρόνια με τον Ανδρέα Γεωργίου, στο πρώτο κάστινγκ, είχε... κοπεί!

Για την προσωπική του ζωή είπε: “Νομίζω ότι τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει η προσωπική μας ζωή, αλλά η δουλειά μας και γι’ αυτό προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος σε αυτό που κάνω, γιατί χαίρομαι από την αποδοχή που παίρνω από τον κόσμο και αυτό είναι δύναμη και με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος”.

Όταν ρωτήθηκε από την Ιωάννα Μαλέσκου για το αν πιστεύει στο καρμικό, στην αγάπη, στον έρωτα; Στο είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, εκείνος απάντησε:

“Το πιστεύω! Θεωρώ ότι υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή μας, δεν ξέρω αν είναι για πάντα ή αν είναι μόνιμο, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή μας που το αισθανόμαστε αυτό και είναι όμορφο, χωρίς να πιστεύω ότι κρατάει αιώνια. Όλα τα καλά έχουν ημερομηνία λήξης, γι’ αυτό είναι και καλά. Δεν αναλώνομαι στο παρελθόν γιατί δεν μπορώ να αλλάξω κάτι, ούτε στο μέλλον γιατί καταστρέφω το τώρα. Είμαι ένας άνθρωπος που κάθε μέρα είμαι ένας άλλος, δηλαδή δεν είμαι ποτέ ο ίδιος που ήμουν χθες. Ζω αυτή τη στιγμή!

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος επίσης μίλησε και για την απομόνωσή του στη Γαύδο πριν από λίγο καιρό: “Στη Γαύδο πήγα να φιλοσοφήσω τη ζωή μου. Ήμουν περίπου ενάμιση μήνα εκεί. Το είχα ξανακάνει όταν έψαχνα το ρόλο του “Ορφέα” στο “Τατουάζ”! Στο πρώτο casting που είχα πάει για δουλειά του Ανδρέα Γεωργίου, είχα κοπεί και τώρα είμαστε πέντε χρόνια που δουλεύουμε μαζί! Έτσι ξαφνικά… Πρέπει να προσπαθείς για τα όνειρά σου και για αυτά που θέλεις. Τα όνειρα είναι κινητήριος δύναμη του ανθρώπου. Τα όνειρα θέτουν σχέδια και τα σχέδια φέρνουν στόχους”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved