Showbiz

Λασκαράκη: Η απίστευτη αποκάλυψη για τον άντρα της, που δεν περιμέναμε

Gossip-tv Team

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή, The 2Night Show και αποκάλυψε πώς γνώρισε τον άντρα της, Λευτέρη Σουλτάτο και ανέφερε το χαρακτηριστικό που την γοήτευσε!

Η Βάσω Λασκαράκη είπε αρχικά: «Την καραντίνα την περάσαμε εδώ στην Αθήνα κλεισμένοι. Το καλοκαίρι έμεινα τρεις μήνες στην Κρήτη. Αρνήθηκα τα σήριαλ που μου πρότειναν, γιατί είχαν γυρίσματα το καλοκαίρι και ήθελα να δω τον άντρα μου και το παιδί μου» αποκάλυψε η Βάσω στον Γρηγόρη. «Προς το παρόν δεν μου λείπει η δουλειά μου, γιατί δούλευα ασταμάτητα για πολλά χρόνια. Τώρα σηκώνομαι κάθε πρωί χωρίς άγχος. Είναι μια άλλη ζωή».

Όσο για τον Λευτέρη Σουλτάτο, τόνισε: «Τον άντρα μου τον γνώρισα μέσα από κοινή παρέα. Τον προσέγγισα εγώ μετά από ένα χρόνο. Συναντηθήκαμε για μια δουλειά που ήθελα να με βοηθήσει κι έτσι άρχισαν όλα. Ο Λευτέρης έχει κάτι σκοτεινό, αλλά και γλυκό μαζί. Είναι ένας συνδυασμός πολύ γλυκός».

Και υπογράμμισε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:«Είμαι πολύ καλά, δεν μου λείπει η δουλειά. Απολαμβάνω την Εύα και βλέπω τον άντρα μου. Θα ήθελα να μεγαλώσω την οικογένειά μου»!

Δείτε παραπάνω το απόσπασμα από την εκπομπή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved