Showbiz

Ηλιάδη: Το νέο επαγγελματικό βήμα και η ατάκα για τα προσωπικά της που θα συζητηθεί

Gossip-tv Team

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Πρωινό όπου μίλησε για το τραγούδι που ηχογραφεί, το νέο επαγγελματικό της ξεκίνημα καθώς και για τα προσωπικά της

H γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται στο στούντιο αυτόν τον καιρό ηχογραφώντας σε επανεκτέλεση το τραγούδι της Γλυκερίας με τίτλο "Αντικείμενα" και φυσικά είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτή τη νέα της δουλειά.

Όμως, όπως είπε, λόγω των νέων συνθηκών που επικρατούν στη νύχτα και εφόσον υπάρχει πρόβλημα στα κέντρα εστίασης, αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι άλλο που θα μπορεί να τη βοηθήσει να επιβιώσει οικονομικά.

Το νέο της εγχείρημα είναι να ασχοληθεί με τη μόδα αφού σύντομα θα λανσάρει τα δικά της ρούχα στην αγορά, τα οποία φτιάχνει μόνη της μαζί με μία φίλη της.

Η Αγγελική Ηλιάδη δεν έκρυψε επίσης ότι αυτόν τον καιρό είναι καλά και σε προσωπικό επίπεδο αφού όπως είπε στην εκπομπή "Είμαι πολύ καλά, μη με ματιάσετε". Άφησε κοινώς να εννοηθεί πως η τραγουδίστρια είναι τρελά ερωτευμένη αυτόν τον καιρό, αποφεύγοντας να αποκαλύψει οτιδήποτε άλλο.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved