Showbiz

Μαμαλάκης: Μιλά για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και το 3ωρο χειρουργείο

Gossip-tv Team

 O Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε στο Πρωινό για την περιπέτεια υγείας του, για τα εγγόνια του αλλά και για την απουσία του από την τηλεόραση.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης αποκάλυψε ότι πριν δύο σχεδόν εβδομάδες έκανε μία λεπτή χειρουργική επέμβαση και αποκάλυψε: «Έκανα βλεφαροπλαστική στο αριστερό μάτι. Όχι για λόγους αισθητικής, αλλά γιατί είχα μια πτώση που έπρεπε να διορθωθεί. Δεν έβλεπα πολύ καλά, όταν ήμουν καθιστός και έβλεπα τηλεόραση. Κουραζόταν το μάτι και έπεφτε το βλέφαρο… Έχουν περάσει 15 – 17 μέρες που έχω κάνει την επέμβαση. Έχω αναρρώσει, έχω βγάλει τα ράμματα και όπου να ‘ναι θα φύγει και το πρήξιμο. Είναι μια εγχείρηση που κράτησε δυόμιση με τρεις ώρες με μέθη».

Όσο για τα εγγονάκια του είπε: «Είναι πρωτόγνωρη χαρά, το πιάνεις στα χέρια σου, νιώθεις τους χτύπους της καρδιάς και νομίζεις ότι είναι το ιερότερο και μεγαλύτερο ηρεμιστικό που μπορεί να νιώσει κανείς».

Και για την απουσία του από την tv, υπογράμμισε: «Έχω 10 χρόνια να κάνω τηλεόραση. Ή είσαι διαδρομιστής και γυρίζεις στους διαδρόμους και λες πόσο ωραίος είμαι ή έχεις πολλούς χορηγούς».

Δείτε όσα είπε στο παραπάνω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved