Showbiz

Βλαβιανού: «Μόνο στο νεκροταφείο θα γραφτεί σωστά η ηλικία μου»

Gossip-tv Team

 Η Νικολέττα Βλαβιανού μίλησε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για τη συμμετοχή της στη σειρά, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», αλλά δεν δίστασε να αναφερθεί και στην ηλικία της!

Η Νικολέττα Βλαβιανού τόνισε: «το Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ είναι καθημερινή σειρά αλλά δεν αντιμετωπίζεται σαν καθημερινή σειρά. Ξανασυνεργάζομαι με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά το Χάι Ροκ αλλά κρύβουμε πόσα χρόνια πριν ήταν. Απλώς θυμόμουν ότι σε ένα σίριαλ, όταν ξεκινήσαμε, μας ζήτησαν φωτογραφίες από την παιδική μας ηλικία. Τυχαία πήγαμε την ίδια φωτογραφία και είδαμε ότι ήμασταν στο ίδιο σχολείο! Είχε το ίδιο σήμερα δηλαδή. Κάπου εδώ είμαστε όλοι, συναντιόμαστε».

Και δήλωσε για την ηλικία της: «Γράφουν λάθος την ηλικία μου στο διαδίκτυο. Όχι μόνο τη δική μου, όλων. Για αυτό είπα πως την ηλικία μου μόνο στο νεκροταφείο θα την βρείτε σωστά. Μέχρι τότε…»!

Όσο για το εγγονάκι της, είπε πως όταν χρειάζεται το κρατά, ενώ δήλωσε ότι: «η κόρη μου είναι καλή γυμνάστρια αλλά, επειδή είναι λίγο ράους, δεν μπορώ να με γυμνάσει».

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved