Showbiz

Μπουρδούμης: «Όταν αντιλαμβάνεσαι τι θέλει ένα μωρό, γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος»

Gossip-tv Team

Για τον ρόλο του ως πατέρα και συζύγου μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη "φλΕΡΤ", αποκαλύπτοντας στιγμές από την καθημερινότητά του.

"Δεν ξέρω αν είμαι καλός πατέρας ή όχι γιατί αυτό μπορούν να το πουν άλλοι, όχι εγώ. Όμως εκείνο που ξέρω είναι ότι προσπαθώ να είμαι εκεί γιατί αυτές οι στιγμές είναι ανεπανάληπτες" είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος δεν έκρυψε την ευτυχία που βιώνει σε προσωπικό επίπεδο.

Δείτε τι σχολίασε για τον ωραιότερο ρόλο της ζωής του, στο παραπάνω βίντεο:

Όσο για την κατάσταση στον χώρο του θεάτρου μετά την απόφαση να κλείσουν στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, ο ηθοποιός σχολίασε:

«Στα θέατρα τα μέτρα τηρούνταν με ευλαβική προσοχή από όλους μας. Είναι ένα μέρος, όπου η ψυχαγωγία συναντά τη διασκέδαση, δεν συγκρίνεται με τον τρόπο "εκτόνωσης" που υπάρχει στα κλαμπ.

Εννοείται όλοι μαζί θα πρέπει να πειθαρχήσουμε στα μέτρα και θα το κάνουμε, αλλά ίσως να πρέπει να εξεταστεί ξανά η κατάσταση στα θέατρα».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για τη νέα πραγματικότητα στον πολιτισμό αλλά και για τον ρόλο του στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Δείτε το βίντεο παρακάτω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved