Showbiz

Παπαδήμα: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και έδωσα σφαλιάρες, έσπασα γραφεία»

Gossip-tv Team

H Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, pop up για τη σχέση της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου που μετρά 28 χρόνια, αλλά και για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί στο παρελθόν.

Η Δήμητρα Παπαδήμα είπε για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Είμαι καλούτσικη στη συντροφικότητα. Είμαι υπερβολική, απαιτητική. Έχω τους ρυθμούς μου που δύσκολα κάποιος να ακολουθήσει. Και είμαι υπερπροστατευτική και με την κόρη μου που είναι 25 χρόνων», είπε και συμπλήρωσε: Ο Γιάννης μου κάνει συνέχεια πρόταση γάμο. Εγώ αρνούμαι. Τον γάμο τον έχω απομυθοποιήσει».

Και δεν δίστασε να πει: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Εκεί λες “σκοτώνω ή δεν σκοτώνω”; Επειδή είσαι μια εμφανίσιμη κοπέλα σε αντιμετωπίζουν σαν γκομενίτσα».

Και αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που είχε, όταν συνεργάστηκε με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη: «Θυμάμαι σε μια εκπομπή που έκανα με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη που τον λατρεύω. Τότε ξεκινούσε η εκπομπή και έλεγε “Μαζί μας η πανέμορφη Δήμητρα Παπαδήμα”. Του λέω “μην με ξαναπείς πανέμορφη θα φύγω”. Την επόμενη μέρα τα ίδια. Πήρα τηλέφωνο τον Καλημέρη και του λέω “θα φύγω γιατί με λέει πανέμορφη” και μου απαντά “είσαι κομπλεξική”… και έφυγα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved