Showbiz

Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς και έγραψε το πιο τρυφερό τραγούδι!

Gossip-tv Team

Σε λίγο καιρό θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί!

Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει ο ο Zanis των Knock Out. Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, Μαρία Αγγελάτου σε λίγο καιρό θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι και έσπευσαν να μοιραστούν την χαρά τους στα social media!

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμόυς στο Instagram με φωτογραφίες από το υπερηχογράφημα. Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής έγραψε πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας: «Και ναι, είμαστε έγκυoς! Ένα νέο, πιο όμορφο κεφάλαιο ξεκινάει στη ζωή μας γιατί πλέον από δύο γινόμαστε τρείς. Τη θέση του εγωισμού παίρνει η αυταπάρνηση και η ανιδιοτελής αγάπη. Τίποτα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο και τίποτα δεν θα είναι βαρετό»,

Με τον ερχομό του καρπού του έρωτά τους και με αφορμή αυτής της ανακοίνωσης , το ζευγάρι παρουσίασε «Το πιο γλυκό νανούρισμα».

Πρόκειται για ένα τραγούδι που αναφέρεται στη σχέση μητέρας και παιδιού. Το τραγούδι το έγραψαν μαζί όταν έμαθαν πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Το αφιερώνουν μάλιστα σε όλες τις μανούλες και περνούν το δικό τους μήνυμα, αφού αναφέρονται ειδικά στις μητέρες που για κάποιους λόγους δυσκολεύτηκαν, δεν εγκατέλειψαν και που κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο το δικό τους παιδί!

Ακούστε παραπάνωτο τραγούδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved