Showbiz

Τσιμτσιλή για Κεφαλογιάννη:«Του ζήτησα να κάνουμε skype αλλά έχει την αγωνία του»

Gossip-tv Team

O Μιχάλης Κεφαλογιάννης με ένα μήνυμά του στα social media αποκάλυψε ότι είναι θετικός στο κορονοϊό και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day ανέφερε πώς είναι η κατάσταση της υγείας του.

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε:«Θέλω να σας πω ότι ο Μιχάλης ήταν πολύ τυπικός ώστε να ενημερώσει του πάντες που ήρθε σε επαφή και την ομάδα του. Φυσικά ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται. Όπως απολύμανση, να ελεγχθούν όλοι οι άνθρωποι που ήρθε σε επαφή. Έχουν ακολουθηθεί όλα τα πρωτόκολλα. Να ξέρετε ότι με το που τελειώνει η εκπομπή φοράμε τη μάσκα μας, ώστε να μην υπάρξει διασπορά.»!

Και υπογράμμισε: Εγώ του ζήτησα να κάνουμε skype αλλά έχει την αγωνία του πώς θα εξελιχθεί αυτό το πράγμα. Είχε άτομα στο πολύ στενό του περιβάλλον που μπήκαν στο νοσοκομείο, ξέρει ανθρώπους που πέθαναν από αυτό. Παρόλο που είναι ασυμπτωματικός θέλει να δει πως θα εξελιχθεί. Μου λέει να βγω να πω ότι είμαι καλά και να γίνει κάτι; Ωστόσο είναι πολύ αισιόδοξος. Δεν ήταν κανένας που το είχε πάρει αψήφιστα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved