Showbiz

Μπάρκα: «Με τρόμαξε η διάσταση που πήρε η φήμη περί ειδυλλίου με τον Ρουβά»

Gossip-tv Team

DOT: Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και μίλησε για όλες τις τελευταίες φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον σύντροφό της Πάνο Αδαμόπουλο και να έχει έρθει κοντά με τον Απόστολο Ρουβά

Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε για την εμπειρία της από την πρωινή ζώνη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η τηλεόραση και ειδική η πρωινή ζώνη είναι αρένα, όχι πρωταθλητισμός».

Στη συνέχεια μίλησε για τα προσωπικά της αποκαλύπτοντας: «Το DOT μου έφερε γούρι, μετά την περσινή εκπομπή επανασυνδεθήκαμε με τον Πάνο».

Συνέχισε μιλώντας για τη σχέση της με τον Πάνο καθώς τόνισε: «Έχω συνειδητοποιήσει ότι μία σχέση μετά από καιρό θέλει μεγάλη προσπάθεια... Ο Πάνος είναι πολύ υποστηρικτικός σύντροφος... Με τον Πάνο συμπληρώνουμε τον Φεβρουάριο 8 χρόνια μαζί».

Όσο για τις φήμες που την ήθελαν να διατηρεί μία τρυφερή φιλία με τον Απόστολο Ρουβά ο οποίος μαγειρεύει στην εκπομπή, η Δανάη ήταν σαφής: «Με τον Απόστολο Ρουβά εξαρχής και κάνουμε παρέα και εκτός πλατό».

Και συνέχισε: «Είναι αστεία τα όσα ακούστηκαν για τρυφερή φιλία με τον Απόστολο Ρουβά... Αν και διέψευσα τα περί σχέσης, συνέχισαν στην εκπομπή την κουβέντα για το… ειδύλλιο».

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια παραδέχτηκε επίσης: «Με τρόμαξε η διάσταση που πήρε η φήμη περί ειδυλλίου με τον Απόστολο Ρουβά».

Η Δανάη επέστρεψε στη σχέση της με τον Πάνο και παραδέχτηκε: «Με τον Πάνο είμαστε μαζί, είμαστε καλά αλλά βλεπόμαστε λίγο... Όταν χωρίσαμε και μέχρι να ξαναβρεθούμε είχαν μπει άλλοι άνθρωποι στη ζωή μας».

Η ίδια θυμήθηκε την εποχή που είχε γνωριστεί με τον σύντροφό της: «Όταν γνώρισα τον Πάνο δεν είπα ‘αράζω’ αλλά ‘ουάου’... Ο Πάνος είναι σπάνιος άνθρωπος και θα κάνω τα πάντα για να μη χαθεί αυτό που έχουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved