Showbiz

Παναγιώτης Θεόφιλος: Περιγράφει την περιπέτεια με τον κορονοϊό ο παίκτης του Power of love

Gossip-tv Team

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ο πρώην παίκτης του Power of Love.

Ο Παναγιώτης μίλησε για την περιπέτειά του στην εκπομπή Ευτυχείτε και τόνισε: «Διαγνώσθηκα και εγώ με τον κορονοϊό. Δεν το περίμενα καθόλου. Πάντα το είχα στο μυαλό μου ότι είναι ένας απλός ιός. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ενημερώσω τα άτομα που είχα έρθει σε επαφή. Τα συμπτώματα τα είχα εδώ και τρεις ημέρες, δεν είχα όσφρηση και γεύση».

Και υπογράμμισε: «Πήγα στο νοσοκομείο προχθές, γιατί έβγαλα κάποια εξανθήματα στο δέρμα μου και μου είπαν ότι έχω αλλεργία, ενώ τους είπα ότι έχω όλα τα συμπτώματα. Μου έβαλαν ορό με κορτιζόνη, κάτι που απαγορεύεται όπως μου είπε ο γιατρός, όταν έχεις ίωση. Την επόμενη ημέρα έγινα χειρότερα, τα εξανθήματα εξαπλώθηκαν σε όλο μου το σώμα. Έχω πραγματική πολύ μεγάλη φαγούρα, εχθές δεν μπορούσα να κοιμηθώ».

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν ξέρω από που το κόλλησα. Δεν είχα επαφή με πολύ κόσμο. Σκέψου εγώ την επόμενη μέρα να μην πήγαινα να κάνω το τεστ και να κυκλοφορούσα σε όλη τη Λάρνακα. Πόσους θα είχα κολλήσει; Έλεγα ότι υπάρχει κορονοϊός, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όπως το παρουσιάζουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόσεχα και δεν έπαιρνα τα μέτρα που πρέπει».

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved