Showbiz

Συγκλονίζει Έλληνας ηθοποιός: «Κινδυνεύσαμε να χάσουμε το παιδί μας από αναρρόφηση»

Gossip-tv Team

Γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ  και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη στο σπίτι του, όταν ο γιος του έπαθε αναρρόφηση σε ηλικία ενός έτους.

Συγκεκριμένα είπε: «Τα χρόνια κύλησαν πολύ γρήγορα. Βλέπουμε καμιά φορά φωτογραφίες από τους πρώτους μήνες και δεν θυμόμαστε πώς πέρασαν τέσσερα χρόνια. Αυτό που σίγουρα απολαμβάνω είναι την αγκαλιά του όταν φεύγω ή γυρίζω σπίτι. Όλοι μου λένε ότι αυτό κάποια στιγμή σταματάει. Στις αρχές δοκιμαστήκαμε με τη γυναίκα μου αλλά βρήκαμε γρήγορα τις ισορροπίες και φέραμε το τιμόνι στη θέση του. Θα σου πω μια εμπειρία που με έκανε να πω μέσα μου ότι δεν θα ξανά αμφισβητήσω σε τίποτα τη γυναίκα μου.»!

Και υπογράμμισε ο ηθοποιός Ζήσης Ρούμπος: «Ήταν βράδυ και ο μικρός ήταν 12 μηνών. Ήδη κοιμόταν μόνος του στην κούνια και είχαμε δίπλα του το μόνιτορ. Πέφτουμε λοιπόν για ύπνο κουρασμένοι. Ακούω εγώ με τα αυτιά μου έναν βήχα. Μου λέει η γυναίκα μου “έβηξε το παιδί”. Εγώ είχα την κλασική αντίδραση τύπου “χαλάρωσε, έλα να κοιμηθούμε” και εκείνη σηκώθηκε και πήγε αμέσως. Εγώ ήμουν στη φάση που ξεκινούσα να νευριάζω. Την ακούω λοιπόν έντρομη να με φωνάζει και τρέχω. Το παιδί είχε φάει μακαρόνια, ήταν ανάσκελα και είχε πάθει αναρρόφηση. Το λέω και ανατριχιάζω. Σκέφτομαι τι θα γινόταν αν την είχα πείσει και επέμενα να μην πάει. Το ένστικτο της, από τον ήχο, από το μόνιτορ κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Η γυναίκα μου καταλαβαίνει ότι ο μικρός θα αρρωστήσει δύο-τρεις ημέρες πριν από το γέλιο του»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved