Showbiz

Χοροζίδου: Δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός αλλά δεν θα πιστεύετε με τι ήθελε να ασχοληθεί!

Gossip-tv Team

Η Παρθένα Χοροζίδου βρέθηκε στον καναπέ του DOT και μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της, την εμπλοκή της στο J2US αλλά και ποια ήταν τα όνειρά της και με τι κατέληξε να ασχοληθεί τελικά. 

Η Παρθένα Χοροζίδου μίλησε με καμάρι για την ποντιακή καταγωγή της και τη γιαγιά της από την οποία έχει υπέροχες αναμνήσεις στην Καβάλα όπου και μεγάλωσε.

Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι όταν κατέβηκε στην Αθήνα από την Καβάλα για να ξεκινήσει τη ζωή και την καριέρα της, πάχυνε γιατί δεν ήθελε να τρώει μόνη της και έτρωγε συνέχεια έξω.

«Έφυγα από ένα σπίτι με 8 ανθρώπους και βρέθηκα ξαφνικά μόνη μου στον Κορυδαλλό. Όχι μέσα, έξω για να σπουδάσω. Εγώ δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός, έτυχε» είπε η αγαπημένη ηθοποιός και συνέχισε: «Ήθελα να γίνω αισθητικός ή ήθελα να μείνω στο ωδείο. Να είμαι δασκάλα φλάουτου.

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ» πρόσθεσε με χαμόγελο η ηθοποιός «Μετά πήγα στη δραματική σχολή. Λίγο πριν αποφασίσω τι θα κάνω, ήρθε ο Σταμάτης Κραουνάκης για σεμινάρια στην Καβάλα. Το θεωρούσαν όλοι στον κύκλο μου αυτονόητο πως θα έπρεπε να πάω να πω έναν μονόλογο. Πήγα με άγνοια κινδύνου και γλυκάθηκα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Παρθένας Χοροζίδου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved