Showbiz

Λασκαράκη: Το φαγητό που της ετοίμασε ο Σουλτάτος και η εμμονή του με την Κρητική μουσική

Gossip-tv Team

Αρκετά... εποικοδομητικά περνούν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος το δεύτερο lockdown και μοιράζονται μαζί μας κάποια στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. 

Σήμερα, ο γνωστός σεφ ετοίμασε για την οικογένεια ένα αγαπημένο πιάτο της ελληνικής κουζίνας που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους, όμως είναι λίγο... μπελαλίδικο.

Έφτιαξε λοιπόν λαχανοντολμάδες και την ώρα που σέρβιραν για να φάνε το μεσημέρι, μοιράστηκαν μαζί μας εικόνες μέσα από την... κατσαρόλα. Λαχταριστοί και ζεστοί, έτοιμοι να καταναλωθούν από την οικογένεια. Δείτε το σχετικό βίντεο...

Μόνο που το απόγευμα, η Βάσω Λασκαράκη η οποία είναι περιποιημένη ακόμα και μέσα στο σπίτι, ντυμένη και βαμμένη ελαφριά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία ιδιαίτερη στιγμή του συζύγου της.

Είχε μπει στο youtube και άκουγε αγαπημένα τραγούδια από την Κρητική μουσική, μιας και του λείπει τόσο πολύ η πατρίδα του, η Κρήτη.

Λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, τού είναι δύσκολο, όπως και για όλους τους Έλληνες να μετακινείται και έτσι έφερε με τον δικό του τρόπο την Κρήτη στο σπίτι του. Μάλιστα, τόσο ό ίδιος όσο και η ηθοποιός σύζυγός του ανέβασαν βίντεο την ώρα που καθισμένοι στο σαλόνι του σπιτιού τους άκουγαν την κρητική λίρα, με τη Βάσω Λασκαράκη να... τρολάρει με τον τρόπο της τον σύζυγό της.

Δείτε το παραπάνω βίντεο από προσωπικές στιγμές του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved