Showbiz

Αγγελόπουλος: Ενοχλημένος με τα σχόλια στο Έλα Χαμογέλα! Η παρέμβαση και ο εκνευρισμός

Gossip-tv Team

Φανερά ενοχλημένος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή Έλα χαμογέλα ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του για όσα είχαν ακουστεί στον αέρα της εκπομπής. 

Όλα ξεκίνησαν με τον σχολιασμό του πάνελ της εκπομπής για τις δηλώσεις που είχε κάνει λίγες μέρες πριν ο Ντάνος για τον εκκλησιασμό του στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, Direct.

Στη συγκεκριμένη εκπομπή, όταν είχε ερωτηθεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος αν θα πήγαινε να κοινωνήσει εν μέσω πανδημίας, ήταν κατηγορηματικός: «Φυσικά και θα πήγαινα».

Οι απόψεις συντελεστών της εκπομπής, ανάμεσά τους και αυτές του Παύλου Σταματόπουλου ο οποίος σχολίασε πως τα δημόσια πρόσωπα θα πρέπει να είναι προσεκτικά σε τέτοιου είδους δηλώσεις εν μέσω πανδημίας ώστε να αποτρέπουν τον συγχρωτισμό σε χώρους λατρείας, προκάλεσαν την ενόχληση του Ντάνου ο οποίος παρενέβη στη ζωντανή εκπομπή για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα:

«Είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα. Εάν δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή μου τοποθετούμαι και μιλάω για αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πειθαρχήσει στα μέτρα και το πρώτο Lockdown το πέρασα μέσα στο σπίτι κάνοντας μόνο άθληση….

Αυτό που θέλω να πω δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος κολλάει με τη Θεία Κοινωνία ή όχι. Οι εκκλησίες τις τελευταίες ημέρες είναι κλειστές οπότε δε μπορεί κάποιος να πάει να κοινωνήσει. Πριν το lockdown μπορούσε κάποιος αν θέλει να πάει να κοινωνήσει με τις ανάλογες αποστάσεις. Αν επιτρεπόταν θα το έκανα γιατί είναι στη συνείδησή μου. Έχω δει πολλά περιστατικά και έχω και δικούς μου ανθρώπους σε συνθήκη κορονοϊού. Δεν παρότρυνα κανέναν να πάει να κοινωνήσει και να παρανομήσει εφόσον οι εκκλησίες είναι κλειστές. Είπες να μην προτρέπουμε τον κόσμο να πάει σε μέρη που έχει αποδειχθεί ότι είναι επικίνδυνα» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Παύλος Σταματόπουλος ο οποίος τόνισε από την πλευρά του ότι προφανώς είχε αντιληφθεί λάθος τη δήλωση του Ντάνου.

Ο τελευταίος συνέχισε μιλώντας για το θέμα:

«Είμαι ένας άνθρωπος που πειθαρχώ στους νόμους και τα μέτρα.. Δε προτρέπω κανέναν να παραβεί κανέναν νόμο πράγμα που αφέθηκε να εννοηθεί από τα σχόλια που έγιναν. Είπε ότι καλό είναι επειδή είμαστε δημόσια πρόσωπα να μην παροτρύνουμε τον κόσμο να πηγαίνει σε μέρη που αποδεδειγμένα υπάρχει κίνδυνος. Δεν προέτρεψα κανέναν για τίποτα, μίλησα για μια συνθήκη στην οποία θα επιτρέπεται να κοινωνήσουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved