Showbiz

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δεν πάει ο νους σας τι αποκάλυψε για την ερωτική του ζωή!

Gossip-tv Team

O Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για την ερωτική του ζωή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε ότι έκανε ένα πολύ δυνατό ξεσκαρτάρισμα μέσα στο 2020.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε χαρακτηριστικά: «Έχω έρθει πολλές φορές σε εσένα αλλά πέρα από την εξέλιξη την επαγγελματική είναι διαφορετική και η προσωπική μου εξέλιξη. Άλλα πράγματα έλεγα τότε και άλλα λέω τώρα. Πόσο χαίρομαι πραγματικά που το βλέπω και το νιώθω.»!


Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι απλά καλά. Εγώ μέσα στο 2020 νιώθω το 2004. Είναι η τοπ χρονιά. Όλο αυτό που συνέβη παγκοσμίως εγώ το πήρα διαφορετικά. Κάθισα, σκέφτηκα, απολογήθηκα στον εαυτό μου και άρχισα να βλέπω πράγματα που παλαιότερα είχα υιοθετήσει. Αρχής γενομένης των 33ων μου χρόνων είδα ότι κάποια πράγματα δεν μου κάνουνε. Κάποιες ιδέες και καταστάσεις πρέπει να τις αποχωριστούμε. Εγώ έκανα ένα πολύ δυνατό ξεσκαρτάρισμα.»!


Και κατέληξε λέγοντας: «Πλέον δεν με ενδιαφέρει η γνώμη κανενός, ούτε των πολύ δικών μου ανθρώπων. Θέλω να κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένο. Και η ευτυχία είναι προσωπική. Δεν ψάχνω το άλλο μου μισό, ψάχνω το άλλο ολόκληρο. Και αν δεν είσαι ευτυχισμένος μόνος σου δεν μπορείς να το μοιραστείς»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved