Showbiz

Μίλτος Πασχαλίδης: Δείτε τι αποκάλυψε για τη γέννηση της δεύτερης κόρης του

Gossip-tv Team

Ο Μίλτος Πασχαλίδης μίλησε στο «Πρωινό» για τη γέννηση της δεύτερης κόρης του, αλλά αναφέρθηκε και στους φίλους του που «φεύγουν»!

Ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης είπε: «Με ένα νέο μέλος στην οικογένεια έχει πολλή αϋπνία και πολλή χαρά. Είχα ξεχάσει το size αυτό γιατί η κόρη μου η μεγάλη είναι κοντά στα 12. Ωραίο είναι όμως, σε ξανανιώνει. Θα την πούμε Χριστίνα».

Και τόνισε: «Το τραγούδι είναι η καλύτερη μέθοδος ψυχοθεραπείας, γλιτώνεις τον ψυχίατρο, οπότε λέω να το συνεχίσω» είπε χαριτολογώντας.

«Η κακιά μου συνήθεια είναι ότι είμαι ανυπόμονος και δε με έχουν διδάξει (υπομονή) καμία από τις δύο κόρες μου ακόμα…» υπογράμμισε.

Όσο για τις απώλειες των φίλων του όπως ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, δήλωσε: «Η απώλεια δεν συνηθίζεται με τίποτα. Θα πρέπει να απαγορεύεται διά νόμου να πεθαίνουν οι φίλοι. Είναι το πιο σκληρό και άδικο πράγμα. Έκλαψα πριν από μια βδομάδα. Είδα σε επανάληψη ένα στιγμιότυπο που χωρίζανε και βούρκωσα. Δεν μπορώ να χωρίζουν οι άνθρωποι. Με ζορίζει ακόμα και στα ψέματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved